U bent hier: >> Ga mee met onze vrouwenreis naar India!

Ga mee met onze vrouwenreis naar India!

Wilt u het mission-werk in India eens van dichtbij bekijken? Dat kan! Uit India ontvingen we onlangs een hele bijzondere uitnodiging: onze partnerkerk RPCNEI organiseert in februari 2018 een vrouwenconferentie en nodigt daarvoor ook Nederlandse vrouwen uit! Die kans willen we niet voorbij laten gaan en daarom organiseren we van 8 tot en met 19 februari een vrouwenreis naar India!

Tijdens deze reis bezoekt u de vierdaagse vrouwenconferentie. Daar wordt u met grote hartelijkheid en gastvrijheid ontvangen door de Indiase vrouwen! Een bijzondere ontmoeting waarbij u van elkaar leert en samen tot God komt. Naast de conferentie, bezoekt u tijdens deze reis ook één van de diaconale projecten van onze partner EHA; Emmanuel Hospital Association. Uiteraard zijn er ook enkele toeristische trekpleisters opgenomen in het reisprogramma.

Tijdens deze reis verblijft u (deels) bij gastgezinnen. Zo krijgt u de unieke kans om de Indiase cultuur van binnenuit te leren kennen. De reiskosten zijn ongeveer 1.400 euro per persoon, inclusief vliegticket. Deze reis is een unieke gelegenheid om met Indiase geloofsgenoten kennis te maken en is een verrijking voor uw persoonlijke geloof. Gaat u in op de uitnodiging van onze Indiase zusters of wilt u eerst meer weten? Neem contact op met Elze Toornstra via e.toornstra@verrenaasten.nl. De reis gaat door bij minimaal 5 deelnemers (sluitdatum 31 december 2017).

Deze reis promoten in uw kerk? Download ons kerkbladartikel en de powerpoint!

Print Friendly, PDF & Email