U bent hier: >> Online India-missiondienst voor Nederlandse kerken

Online India-missiondienst voor Nederlandse kerken

De afgelopen weken hebben verschillende mensen binnen India Mission | Verre Naasten samen gewerkt aan een mooie online mission-dienst, gericht op de verbondenheid tussen Nederland en India. De dienst helpt jouw kerk om, ook in deze corona-tijd, de band met India volop te ervaren en te versterken, en het geloof met onze broers en zussen in India te delen.

Gebruik deze dienst

We willen jouw gemeente daarom oproepen om deze online dienst te gebruiken voor de invulling van één van de eigen (online) kerkdiensten. Vooral in de zomerperiode – wanneer veel kerken op zoek zijn naar voorgangers, of preeklezen aan de orde is – is het immers praktisch wanneer er al een kant en klare dienst ‘klaarligt’. Wij hopen daarom dat jouw gemeente deze dienst in het kerkdienstenrooster wil opnemen, bij voorkeur als vervanger van een ochtenddienst.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Verschillende bijdragen

De online mission-dienst wordt geleid door dominee Afinus de Vries uit Middelburg, die voorheen als zendeling werkte op Curaçao. Pastor Mathusela Limboo van de PFCC te Kalimpong doet het gebed en dominee Samit Mishra van de PFCCI vertelt over het missionwerk in Centraal-India. Een muzikale rol is weggelegd voor het koor van de RPCNEI uit Noordoost-India. Uiteraard zijn  de niet-Nederlandse bijdragen ondertiteld. Alvast een mooie mission-dienst gewenst.

De online mission-dienst is hier te bekijken.

Print Friendly, PDF & Email