U bent hier: >> Om te lezen en inspireren: Bijbels dagboek met Indiaas tintje!

Om te lezen en inspireren: Bijbels dagboek met Indiaas tintje!

Wie kent em niet?! Het Bijbels dagboek ‘Kracht voor elke dag’ is inmiddels een begrip in christelijk Nederland. In de editie van 2018 nam ds. Lawr uit India, verbonden aan onze partnerkerken RPCNEI, de maand mei voor zijn rekening. Deze bijdrage is (onderaan deze pagina) als download beschikbaar voor alle Z&H-commissies, om te delen in de eigen kerk (u kunt deze printen of de PDF delen via de website, e-mailnieuwsbrief of Facebookpagina van uw kerk). Wilt u de PDF liever rechtstreeks in uw mailbox ontvangen? Dat kan! Vraag ’em dan aan via secretaris@indiamission.nl onder vermelding van uw kerkelijke gemeente.

Op inspirerende wijze, met kleurrijke voorbeelden uit het dagelijks leven in India, neemt ds. Lawr de maand mei voor z’n rekening. Daarin staat hij stil bij het onderwerp ‘geloof delen’. Het was Jezus’ grote opdracht aan ons, maar in de praktijk blijkt het vaak nog niet zo makkelijk. Ds. Lawr uit India helpt u hier graag bij op weg.

Heeft u de bijdrage liever fysiek per post? Dat kan ook, stuur dan een mailtje naar: secretaris@indiamission.nl. Wij sturen de geprinte exemplaren dan naar u op, om uit te delen in uw gemeente. Vergeet u de aantallen niet te vermelden? Een bijzondere manier om het mission-werk in India heel dichtbij te brengen!

Download hier het Bijbels Dagboek

Print Friendly, PDF & Email