U bent hier: >> Noodhulpactie na brand in Bakhotoli

Noodhulpactie na brand in Bakhotoli

Van onze partner EHA uit India kwam een verdrietig bericht. In het kleine dorpje Bakhotoli zijn bijna honderd huizen verwoest door een grote brand. Door de rieten daken kon de brand zich heel snel verspreiden. Ook veel bedrijfsspullen, zoals motoren en naaimachines, zijn in vlammen opgegaan. De bewoners zijn dus niet alleen hun huis kwijt, maar ook hun bron van inkomsten. De scholieren zijn gefrustreerd over hun schoolboeken en verslagen, die ze nu allemaal kwijt zijn.

Om de bevolking te helpen en de nood te verlichten, biedt India Mission | Verre Naasten noodhulp. We helpen de lokale kerken met het financieren van noodpakketen. De getroffen bewoners worden voorzien van middelen om een nieuw huisje te kunnen opbouwen. Ook wordt er geïnvesteerd in een brandpreventieplan. Zo hopen we dat zulke rampen in de toekomst voorkomen kunnen worden!

Help mee
Bid je mee voor de slachtoffers van de brand? Dat ze hun leven snel weer kunnen opbouwen? En wil je bidden voor de hulpverlening van de kerken? Je gift voor deze noodhulpactie is ook welkom! Doneer o.v.v. ‘Noodhulp brand India’ online of maak je gift over via NL31INGB0000363600.

 

Print Friendly, PDF & Email