U bent hier: >> Gebedspunten februari 2019

Gebedspunten februari 2019

Kalimpong

Gebed gevraagd voor het team van het Hariyo Kharka project. Ze hebben naast de afronding en inrichting van het nieuwe gebouw, ook zorg te dragen voor de voortgang van de lopende projecten op het gebied van sportoutreach, kerkplanting en toerusting van kerkplanters, de uitzendingen via internet van het evangelie en het uitgeven en verspreiden van christelijke dagboekjes en het opzetten van een opleiding theologie die op afstand gevolgd kan worden. Het team bestaat uit: Rev. Mathusela Limboo, Rev. Dawden Lepcha, Rev. Jatan Tamang, Mrs. Saru Koirala, Miss Nazma Khatoon, Mr. Nishay Mangrati and Mr. Ashish Subba.

Dehradun

Bidden voor de plannen en de voorbereiding van de bouw van een multifunctionele ruimte waar conferenties gehouden kunnen worden. Het bouwteam is op zoek naar een betrouwbare aannemer en ook naar iemand die de bouw kan begeleiden en toezicht kan houden op het bouwproces. Bid dat ze de juiste mensen weten te vinden.

Bid voor de studenten die op de PTS de opleiding volgen. Dank voor het zegenrijke werk. Bid voor goede docenten en hoogleraren. Geef dat zij in de Indiase context goed leiding geven en een voorbeeld zijn voor de studenten.

Print Friendly, PDF & Email