U bent hier: >> Een inspirerend avondje uit met Indiaas tintje

Een inspirerend avondje uit met Indiaas tintje

Verlang jij ernaar om Jezus te volgen? Welke keuzes maak je daarbij en wie heeft daarin het laatste woord? Samen met India Mission | Verre Naasten presenteert jouw kerk ‘Follow His Footprints’: een avondje uit met Indiaas tintje. Ontdek wat je van elkaar en Indiase geloofsgenoten kunt leren! Geniet van een Indiase curry, ga de diepte in tijdens een stevige wandeling en laat je verrassen door bijzondere gesprekken bij het kampvuur.

Samen met je partner, vriend(in) of wijkgenoot, of alleen*, geniet je tijdens deze avond van een inspirerend en avondvullend programma. Na een goede Indiase maaltijd van de foodtruck gaat ds. Henk Drost met jullie op inspiratietour, waarbij je ook samen de diepte ingaat. Want: Wie staat er aan het stuur van jouw leven? Twee aan twee ga je op pad: een avondwandeling met goede gesprekken in de buitenlucht. Terug bij ‘t kampvuur volgt de stilte: wat zegt God eigenlijk tegen jou? We maken samen God groot door te zingen en te bidden en genieten na met een drankje bij het vuur.

Met deze inspirerende avond hopen we bij jou het verlangen aan te wakkeren om je geloof te leven en te delen, in je eigen omgeving en wereldwijd! Je krijgt er zeker de juiste tools voor mee naar huis! Laat je inspireren!

Vrouwenpolder, 14 september 2019
Kosten: 15 euro p.p., inclusief eten en drinken
Locatie: Minicamping de Peppel, Vrouwenpolderseweg 48 Vrouwenpolder
Tijd: 18.30 uur tot 22.00 uur

* Het is ook mogelijk om alleen te komen: tijdens de avond krijg je dan van ons een wandelmaatje toegewezen.

Geef je hier samen of alleen op: 

  Naam deelnemer 1:

  E-mailadres:

  Naam deelnemer 2:

  E-mailadres:

  Een week voor aanvang ontvangt u van ons een e-mail met meer informatie.

  Opmerkingen / bijzonderheden (bijvoorbeeld voedselallergie):

  Print Friendly, PDF & Email