U bent hier: >> Ds. Limboo: ‘Gelukkig testte mijn vrouw negatief’

Ds. Limboo: ‘Gelukkig testte mijn vrouw negatief’

“Bedankt voor uw gebeden voor mij en nu voor de situatie in Kalimpong en over de hele wereld, vanwege COVID-19. Het coronavirus verspreidt zich in India, maar door de lockdown wordt deze opmars wel vertraagd. Kalimpong had enkele gevallen, maar gelukkig zijn deze nu onder controle. Slechts één persoon stierf tot nu toe aan het virus in Kalimpong. Mijn vrouw staat in de frontlinie, als een van de hoofdartsen in het ziekenhuis. Ze onderging kort geleden een test, die gelukkig negatief was. Prijs God daarvoor. En blijf alstublieft bidden voor haar veiligheid.

Online kerkdiensten

Net als in andere delen van de wereld, houdt ook onze kerk online diensten en dat gaat goed. Ons bedieningsteam komt twee keer per week samen en we zijn bezig met het plannen van enkele wijzigingen in onze strategie. We hebben het gevoel dat dat online training in discipelschap en leiderschap nodig is en we ook online MDiv-lessen moeten aanbieden (Master of Divinity, een theologie-master). Hiervoor moeten we ons kantoor aanpassen (upgraden) met computers en sterke internetfaciliteiten. Maak dit alstublieft ook uw gebedspunt.

Mathusela Limboo

Promotieonderzoek

Ten slotte heb ik bij mijn promotieonderzoek al mijn onderzoeksuitwerking ingediend en nu ligt dat bij de beoordelingscommissie van de TU Kampen. Ze lezen het en ik hoop dat ik snel hun reactie krijg. Als God het wil, kom ik in het derde kwartaal van dit jaar naar Nederland om mijn proefschrift te verdedigen.

Bid alstublieft voor onze kerken, hier in India. U kunt er zeker van zijn dat we ook voor u bidden!”

(Ds. Mathusela Limboo is predikant binnen de Presbyterian Free Church Council (PFCC) in Kalimpong)

Print Friendly, PDF & Email