U bent hier: >> Concerttour met violiste, toetsenist en Verre Naasten

Concerttour met violiste, toetsenist en Verre Naasten

Violiste Marieke Bastiaan en organist/pianist Peter Wildeman – beide bekend van o.m. Nederland Zingt – zijn van plan om in 2021 en 2022 vijftien concerten te geven, samen met Verre Naasten. De optredens vinden in het hele land plaats. Tijdens de concerten willen Marieke en Peter aandacht vragen voor het wereldwijde mission-werk van Verre naasten. De tour is gekoppeld aan de uitgave – en verkoop – van een cd.

Aandacht voor mission

Het initiatief voor deze concertreeks kwam van Marieke, lid van de GKv Zwolle-West. Zij nam contact op met Verre Naasten, dat deze samenwerking graag aanging. Bedoeling is dat Verre Naasten-directeur Klaas Harink tijdens de optredens 3x vijf minuten kort vertelt over het belang van mission en het wereldwijde werk van Verre Naasten. Afhankelijk van de locatie zoomt hij daarbij specifiek in op het werk en de projecten waar de kerken in de betreffende regio bij betrokken zijn. Zo brengt hij het mission-werk op een laagdrempelige manier voor het voetlicht.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Violiste Marieke Bastiaans uit Zwolle is o.m. bekend van Nederland Zingt.

Aandacht voor India

Voor concerten in onze regio betekent dit, dat het werk van India Mission | Verre Naasten en onze contacten met verschillende kerken in India bijzondere aandacht krijgen. Op dit moment is nog niet precies duidelijk waar de concerten gaan plaatsvinden. Kerken die betrokken willen zijn bij het (mede-)organiseren van een concert mogen contact opnemen met Anja Mijnheer van Verre Naasten, via: a.mijnheer@verrenaasten.nl.

Print Friendly, PDF & Email