U bent hier: >> Bijbels dagboek met Indiaas tintje!

Bijbels dagboek met Indiaas tintje!

Wie kent ‘em niet?! Het Bijbels Dagboek ‘Kracht voor elke dag’ is inmiddels een begrip in christelijk Nederland. De editie voor 2018 is alweer uit, met dit jaar wel een hele speciale gastschrijver: dominee Lawr uit India, verbonden aan onze partnerkerken RPCNEI!

Op inspirerende wijze, met kleurrijke voorbeelden uit het dagelijks leven in India, neemt hij de maand mei voor z’n rekening. Daarin staat hij stil bij het onderwerp ‘geloof delen’. Het was Jezus’ grote opdracht aan ons, maar in de praktijk blijkt het vaak nog niet zo makkelijk. Inspiratie nodig? Ds. Lawr uit India helpt u graag op weg. Dit jaar dus een extra reden om dit Bijbels Dagboek te kopen of cadeau te doen! Nu voor € 10,90 verkrijgbaar bij de christelijke boekhandel en op www.vuurbaak.nl (ISBN 9789055605248).

PS. In aanloop naar de maand mei stellen we de bijdrage van dominee Lawr beschikbaar aan alle Z&H-commissies, om te delen in de eigen kerk. Een bijzondere manier om het mission-werk in India heel dichtbij te brengen!

Print Friendly, PDF & Email