U bent hier: >> Bid mee voor Ramesh

Bid mee voor Ramesh

Ramesh Chand, verbonden aan PTS (Presbyterian Theological Seminary) in Dehra Dun, India, was voor korte tijd weer in Nederland. Hij kwam ook bij ons op kantoor iets vertellen over PTS en over zijn persoonlijke leven.

De nieuwe regering in India is niet tolerant, dat leidt tot veel spanningen. PTS heeft daarom het jaarlijks verschijnende magazine gewijd aan het thema ‘Tolerance’. In het magazine, dat ook wordt verkocht, veel bijdragen waarin het thema vanuit het Oude en Nieuwe Testament belicht wordt, achtergrondartikelen, liederen, reportages. Ook zijn er t-shirts bedrukt met ‘Tolerance’ en deze worden verkocht, ook aan Hindoes. Op allerlei manieren probeert PTS zo het thema onder de aandacht te brengen. Wilt u bidden om zegen over dit initiatief?

PTS is missionair zeer actief. Als mensen vanuit Hindoe-achtergrond christen worden, leidt dat vrijwel altijd tot verstoting uit de familie. Vooral voor jonge vrouwen is dat funest, er is geen opvang en geen perspectief. PTS biedt begeleiding waarin geprobeerd wordt te voorkomen dat er een breuk in de familierelaties ontstaan. Dat vraagt veel fijngevoeligheid. Bidt u mee?

Print Friendly, PDF & Email